Kestopigmentointi

Kulmien, silmänrajausten ja huultenrajausten kestopigmentointi

Kestopigmentointi on turvallinen toimenpide, joka tarjoaa ratkaisun esimerkiksi harvoille kulmakarvoille sekä silmien ja huulten tasaiselle rajaukselle. Pigmentointi kestää parhaimmillaan 2-4 vuotta, jonka jälkeen pigmentointi vahvistetaan. 

Kauneushoitola Kosmoksessa tehdään kulmien, silmänrajausten sekä huulirajausten kestopigmentointeja vuosien ammattitaidolla. Työ tehdään alusta loppuun asti huolellisesti ja kiireettömästi, jolloin tulokseksi saadaan yhtenäinen, tasapuolinen ja eheä kestopigmentonti. Tarkan työn ansiosta esimerkiksi korjausvärejä ei tarvita.

Palveluun sisältyy aina myös lopputarkastus, jolla varmistetaan kestopigmentoinnin onnistuminen ja asiakkaan tyytyväisyys.

Korosta kasvojasi kestopigmentoinnin avulla

Kulmien kestopigmentoinnin avulla kulmakarvat saadaan kauniisti kehystämään katsetta myös silloin, kun kulmakarvojen linjan katkaisee esimerkiksi arpi tai karvojen harvuus. Silmien kestorajauksen ansiosta silmät tulevat kauniisti esiin ja olet aamullakin heränneen näköinen. Huulissa rajaus helpottaa huomattavasti huulipunan levittämistä tasaisesti sekä tuo huulten oman muodon kauniisti esille.

Ota yhteyttä ja varaa aika! Hinnasto

Kestopigmentointitarjous

Tutustu kestopigmentointi-tarjouksiimme!

  • 2-3 kestopigmentointia samalla käynnillä -10 % alennuksella

  • Vahvistus puoleen hintaan (kun kestopigmentointi on tehty Kosmoksessa)

  • Vahvistus - 25 % alennuksella muualla tehtyihin kestopigmentointeihin

  • Latu-korttia tai opiskelijakorttia näyttämällä -10% alennusta