Kauneushoitolapalvelut

Asiakaslähtöisiä kauneudenhoitopalveluja Turun Hämeenkadulla

Kasvohoidot

Kasvohoidot tehdään aina yksilöllisesti asiakasta kuunnellen ja hänen kasvojensa ihotyyppi huomioon ottaen. Kattavasta hoitovalikoimasta löydät varmasti sopivan vaihtoehdon – olipa kyseessä ihonpuhdistus, kosteutus, elvytys tai näiden yhdistelmä.

Ota yhteyttä ja varaa aika!

Exuviance-kasvohoidot

Exuviance-kasvohoito on yhtä kuin puhtaampi, raikkaampi ja kirkkaampi iho. Perusteellinen puhdistus poistaa tehokkaasti epäpuhtauksia niin ihon pinnalta kuin ihohuokosista, minkä jälkeen hoitovoiteet pääsevät hellimään ihoa.

Lue lisää Exuviance-hoidosta!

Kulmat ja ripset

Kulmat ja ripset ovat silmien kehykset. Kauneushoitola Kosmoksen kulma- ja ripsipalveluihin kuuluvat niin kulmien muotoilu, kulmien ja ripsien kestovärjäys kuin ripsien kestotaivutus.

Ota yhteyttä ja varaa aika!

Kestopigmentointi

Kestopigmentointi mahdollistaa tasaiset kulmat, kauniin silmärajauksen sekä tyylikkäät huulten rajaukset kestävästi ja turvallisesti. Kirkasta katsettasi ja helpota arkirutiinejasi kestopigmentoinnin avulla.

Tutustu kestopigmentointiin!

Meikit

Ammattilaisen tekemä meikki tuo esiin juuri Sinun kasvojesi kauneuden, hymysi kera. Valittavina ovat niin päivä- ja iltameikki kuin häämeikki, joka kestää tärkeänä päivänä aamusta iltaan.

Ota yhteyttä ja kerro toiveesi!

Karvanpoisto lämminvahalla

Lämminvahan avulla tehty karvanpoisto pitää karvat poissa jopa useita viikkoja. Kosmoksessa voit vahauttaa niin kasvojen, käsivarsien, säärien ja reisien kuin bikinirajojen karvat turvallisesti ja siististi.

Ota yhteyttä ja varaa aika!

Käsi- ja jalkahoidot

Hemmottele käsiäsi ja jalkojasi arjen keskellä. Voit valita perinteisen hoidon tai esimerkiksi kosteuttavan ja lämmittävän parafiinihoidon käsille. Ajaton ja tyylikäs manikyyri on käsien tunnettu kaunistaja.

Ota yhteyttä ja varaa aika!