Exuviance-kasvohoidot

Exuviance-kasvohoito on tehokas ihonhoitokokonaisuus, jonka tuloksena kasvojen iho on puhtaampi, raikkaampi ja kirkkaampi. Kauneushoitola Kosmos toteuttaa Exuviance-kasvohoitoja vuosien kokemuksella ja asiakkaan toiveita kuunnellen.

Exuviance-hoidon kuorinta edistää ihosolujen uudistumista ja vanhojen ihosolujen poistumista sekä puhdistaa ihohuokosia epäpuhtauksista. Kuorinnan jälkeen ihotyypin mukaan valitut hoitavat voiteet pääsevät vaikuttamaan paremmin niin kosteuttavasti kuin esimerkiksi talirauhasten toimintaa hilliten.

Voit valita seuraavista hoidoista mieleisesi:

  • Exuviance-perusihonpuhdistus

  • Exuviance-ihonpuhdistus ja mekaaninen puhdistus

  • Exuviance-ihonpuhdistus ja hieronta

Exuviance-kasvohoidoilla on selkeästi pidempi vaikutus useisiin muihin hoitoihin verrattuna. Asiakas saa mukaansa myös ohjeet, joiden avulla hoidon vaikutusta ylläpidetään kotona. 

Ehkäise talvi-ihon hilseilyä

Exuviance-hoito toimii ennaltaehkäisevästi esimerkiksi syksyn ja talven kuivaa ja hilseilevää ihoa vastaan. Hoidossa voi käydä ihonlaadusta riippuen esimerkiksi vuodenaikojen mukaan, 3 kertaa vuodessa tai jopa kuukausittain. 

Tervetuloa uudistavaan ja kirkastavaan kasvohoitoon!

Ota yhteyttä ja varaa aika! Hinnasto

Päivän piristys – Exuviance-hoito vaikka lounastauolla!

Kauneushoitola Kosmos tarjoaa myös puolen tunnin Exuviance-hoitoja, joihin voi tulla esimerkiksi lounastauon aikana. 30min kestävä Pika exuviance-hoito maksaa vain 49€